Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 3

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
-------------------
Μετά την δημοσίευση των άρθρων μου ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 1 ΚΑΙ Νο 2 που κάλυψαν θέματα Γεωφυσικής και εξωγήινης δραστηριότητας μέχρι 12 Ιουλίου,συνεχίζω σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2011,γιατί υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα εγωγήινης κυρίως δραστηριότητας.

Γνωρίζω εκ των προτέρων,ότι πολλοί άνθρωποι δεν τα πιστεύουν και όχι μόνον τα χλευάζουν,αλλά εκφέρονται και με απρεπείς εκφράσεις κατά του προσώπου μου,κρυβομενοι πίσω από ψευδώνυμα.Πιστεύω ότι κάποιοι από αυτούς είναι άνθρωποι,γιά να μην πω πράκτορες της σκοτεινής πλευράς,η οποία βρίσκεται πλέον <εν συγχύση>,διότι βλέπει να χάνεται κόπος χιλιάδων ετών !!!

Δεν παρακινώ κανέναν να τα πιστέψει,ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματα του !!!

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
--------------------------------
Οι αεροψεκασμοί απο τα γνωστά-άγνωστα αεροσκάφη συνεχίσθησαν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου,σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.Εκτός από την αποχαύνωση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού,που παρά την εξαθλίωση που του επέβαλαν οι κυβερνώντες,δεν ξεσηκωνεται να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια του και μοιρολατρεί από τον καναπέ του,έχουμε και πρωτοφανή ανομβρία σε όλη την χώρα και αρκετό κρύο γι'αυτή την εποχή.

Πιθανώς όλα αυτά να είναι αποτελέσματα του συνεχούς ραντίσματος,το οποίο όπως έχω παρατηρήσει αφήνει πιό σκούρα σύννεφα από άλλες φορές !!

Παρόλα αυτά έχω διαπιστώσει οτι η αφύπνιση για τα επερχόμενα,μερίδος τών πραγματικών Ελλήνων ,προχωρεί κανονικά !!!!

ΗΛΙΟΣ
-------
Το πρώτο 20ήμερο του Σεπτεμβρίου,παρετηρήθει ασυνήθιστη ζέστη,η οποία νόμιζε κανείς οτι κoλλάει επάνω μας,συνοδευόμενη από μεγάλη εφύδρωση,ιδίως σε κλειστούς χώρους.

Οπως είπαν οι επιστήμονες αυτό οφείλετο σε εκπομπή μικροκυμάτων από τον Ηλιο λόγω του ότι το ηλιακό μας σύστημα πλησιάζοντας προς το κέντρο του Γαλαξία μας, πέρασε μέσα από το κέντρο μεγάλου ηλεκτρομαγνητικου νεφους και νέφους φωτονίων(είχε εισέλθει σ'αυτο τον Δεκέμβριο του 2009).Η δίνη που δημιουργήθηκε από αυτό το γεγονός,προκάλεσε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή στο ηλιακό μας σύστημα και γι'αυτό είχαμε την εκπομπή μικροκυμάτων.

Επίσης το σύννεφο φωτονίων αντέδρασε με το γήινο μαγνητικό πεδίο και δημιούργησε μία <τρύπα>τέσσερεις φορές μεγαλύτερη από την Γη.
Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι, τα έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ,επηρεάζουν τους ανθρώπους και τους δημιουργούν αισθήματα άγχους,θυμού και βίας.Εξ ου και η αναταραχή σε πλείστες περιοχές του πλανήτη τον τελευταίο χρονο.(Β.Αφρική,Μέση Ανατολή,Αμερικη,Ευρώπη,κλπ,κλπ).

Από τις 10 Νοεμβρίου παρατηρούνται τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις,γνωστές και σαν στεφανιαίες εκτινάξεις μάζας (CME),που συμβαίνουν με μεγάλη συχνότητα.Αυτό οφείλεται στο ότι το ηλιακό μας συστημα έφθασε στις 11 Νοεμβρίου στον ισημερινό του γαλαξία μας,με τον οποίο θα σχηματίσει τον λεγόμενο Σταυρό (το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος θα έρθει κάθετα με τον γαλαξιακό ισημερινό στις 21/12/2012 ) και ήδη επηρεάζεται από τα βαρυτικά και ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα που δημιουργεί η Μαυρη Τρυπαπου υπάρχει στο κέντρο του γαλαξία.

Στο παρακάτω σύνδεσμο,μπορείτε να δείτε ζωντανά,τι συμβαίνει στον Ηλιο,από τα ηλιακά παρατηρητηρια της ΝΑΣΑ SOHO (LASCO C2 και LASCO C3)
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query_search_movie


ΚΟΜΗΤΗΣ ELENIN
---------------------
Στο προηγούμενο άρθρο μου,είχα αναφερθεί λεπτομερώς,για τον κομήτη ELENIN και για τις καταστροφές που ανέμεναν οι επιστήμονες στην Γη εξαιτίας του.Οι μόνοι που τον είχαν αμφισβητησει ήταν οι Κινέζοι επιστήμονες της διαστημικής υπηρεσίας της χώρας τους,που έλεγαν οτι είναι τεχνητό σώμα και συνοδεύεται εκατέρωθεν από οκτώ μικρότερα τεχνητά σώματα ,τα οποία η ΝΑΣΑ έλεγε οτι είναι αστεροειδείς !!

Κάποιοι έλεγαν επίσης ότι ήταν η αστροπολιτεία ΝΕΜΕΣΙΣ των Ανδρομέδιων.

Τελικά οι Κινέζοι δικαιώθηκαν !!! Ηταν σκάφος των σκοτεινών δυνάμεων (αποστατών-ερπετοειδών) το οποιό ερχόταν στην Γη για να πάρει τους εναπομείναντες ερπετοειδείς και τους γήινους συνεργάτες τους.Τελικά στίς 24 Αυγούστου προσεβλήθει από άγνωστο υπερόπλο από την περιοχή του πλανήτη Δια,το οποίο τον αποσύνθεσε σταδιακά και στις 29 Αυγούστου έπαψε να υφίσταται.

Η ΝΑΣΑ είπε,ως συνήθως,οτι τον τράβηξε ο Ηλιος και έπεσε επάνω του !!!

Τα γήινα τηλεσκόπια που τον παρακολουθούσαν,ιδίως από τον Ν.Πόλο της Γης, κατέγραψαν σε βίντεο την έκρηξη,η οποία έμοιαζε με πυρηνική.Εκτοτε σταμάτησαν και τα πάμπολα σχετικά με αυτόν, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Σίγουρα ήταν δουλειά των Ανδρομέδιων,γιατί στην συνέχεια θα διαβάσετε τι επακολούθησε.



ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ-ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
-----------------------------------------------------------------------


Αρχές Σεπτεμβρίου,λαμβάνεται μια πληροφορία από επαφικό άτομο οτι Ανδρομέδιες Δυνάμεις επιτέθηκαν και κατέστρεψαν υπόγειες βάσεις των αποστατών και των γηίνων συνεργατών τους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης,σε περιοχές των ΗΠΑ,του Καναδά,της Αλάσκας και της Κίνας και τα θύματα ανήλθαν σε περίπου 60.000 απ'αυτούς.Μία από τις βάσεις αυτές ήταν η του Τέξας,η οποία,όπως είχα αναφέρει στο άρθρο μου ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 2 ειχε προσβληθεί απο ΑΤΙΑ την νύχτα της 10/11 Μαίου 2011 και είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές.

Μετά από λίγες ημέρες σε Αμερικάνικη ιστοσελίδα του David Willcock(είναι επαγγελματίας ομιλητής, σκην
οθέτης και ερευνητής των αρχαίων πολιτισμών) περιλαμβάνεται συνέντευξη του με τον δημοσιογράφο Benjamin Fulford,πού αναφέρονται τα παρακάτω:

< Πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις καταστράφηκαν από μια ομάδα, μια διεθνή συμμαχία δυνάμεων που θέλει να
εμποδίσει την Παλιά Τάξη (Old World Order, που αποτελείται κυρίως από Ναζί και φιλικά σε αυτούς προσκείμενους), να πετύχει την Παγκόσμια Δικτατορία και την κατά 90% μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού! Στη συμμαχία αυτή συμμετέχουν περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου (!) και είναι μια συμμαχία για τη δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται οι εγκαταστάσεις θα αποτελούσαν το κρησφύγετο της παγκόσμιας "ελίτ" αφού πρώτα έριχναν ολόκληρο τον πλανήτη σε μια πυρηνική καταστροφή.

Το σχέδιο τους αυτό όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον, ενώ παράλληλα χάνουν πλήρως και τον έλεγχο του χρήματος και του πετρελαίου.Ουσιαστικά διεξάγεται ήδη ένας μυστικός πόλεμος...


Στο μυστικό πόλεμ
ο που διεξάγεται ενάντια στη ναζιστική Παλαιά Τάξη που στόχευε στην εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας συμπεριλαμβάνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα-, και ο μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία... ωστόσο οι πρώτες μεγάλες νίκες της συμμαχίας είναι ακριβώς η πλήρης καταστροφή των υπόγειων βάσεων.


Μεταξύ άλλων ο
Fulford αναφέρει πως ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν επίθεση με πυρηνικά όπλα.Ηταν πυρηνική έκρηξη και όχι μια σταδιακή κλιμάκωση όπως συμβαίνει σε φυσικούς σεισμούς και σημειώνει πως και οι σεισμοί στις ΗΠΑ (Κολοράντο) δεν ήταν φυσικοί, αλλά καταγράφηκαν με τον ίδιο τρόπο από τους σεισμογράφους, σαν ξαφνικές δηλαδή εκρήξεις, διότι προκλήθηκαν από πυρηνικές εκρήξεις κατά την καταστροφή των υπόγειων βάσεων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η καταστροφή των βάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο (τεχνολογία) που δεν υπήρξε καμία ραδιενεργή διαρροή και πως εικάζεται συμμετοχή και εξωγήινων δυνάμεων (εκείνης της πλευράς που επί χρόνια πρόσεχε να μην προκληθεί πυρηνική καταστροφή στη Γη...).

(http://v
ickytoxotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_6804.html) και (http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975-undergroundbases)
Στην συνεχέχεια στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/alfred-lambremont-webre,της 8 Νοεμβρίου 2011,αναφερονται τα παρακατω:

Σε εκπομπή του Αμερικάνικου καναλιού EXOPOLITICS TV,έδωσε συνέντευξη κάποιος ονόματι Tolec(προγραμματιστής λογισμικού για Computier),ο οποίος είπε οτι εδώ και πολλά χρόνια είναι εκπρόσωπος της Γης στο Ανδρομέδιο Συμβούλιο που βρίσκεται σε διαστημόπλοιο γύρω απο την Γη.

Σύμφωνα με τα λεγ
όμενα του,το παραπάνω συμβούλιο είναι δωδεκαμελές και έχει αποστολή,να συμβάλει στην ελευθερία των λαών της Γης από τους Ερπετοειδής(Reptilians) που προέρχονται απο τους αστερισμούς του Δράκοντος και της Υδρας και από τους συνεργάτες τους ,τους Γκρίζους (Greys) (πρόκειται περί Βιορομπότ),οι οποίοι εδώ και χιλιάδες χρόνια καταπιέζουν τους λαούς της Γης και με πομπούς δημιουργούν στούς ανθρώπους,αρνητική ενέργεια,άγχος,φόβο,μίσος,πολέμους και λοιπά κακά !!!Eίναι αδίστακτοι,σκληροί,χωρίς τύψεις και κυριολεκτικά ψυχροί στις ενέργειές τους,τρέφονται δε με ανθρώπινο κρέας !!!
Υπάρχει επίσης στην Γη μια φυλή ερπετοειδών,οι Noble,που είναι φιλικοί πρός τους ανθρώπους,δεν εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και είναι χορτοφάγοι.

Οι παραπάνω (Δράκοντος και Υδρας) ζούν σε υπόγειες και υποθαλάσσιες βάσεις και συνεργάζο
νται με μεγάλο αριθμό γήινων.

Επειδή λοιπόν το Ανδρομέδιο Συμβούλιο διαπίστωσε ότι όλοι αυτοί ετοιμάζουν να θέσουν όλους τους γήινους υπό καθεστός <τυραννίας>,αποφάσισε να ακυρώσει τον Συμπαντικό Νόμο "περί μη επέμβασεως" και να επέμβει στην Γη,για την απελευθέρωση της.

Η καταστροφή αυτών των υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων,είναι η τελική φάση του πολέμου που γίνεται στο διάστημα,μεταξύ των ερπετοειδών και των Ανδρομέδιων δυνάμεων που προέρχονται απο τους Γαλαξίες και Αστερισμούς της συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας.

Απο τον Αύγουστο του
2011,κατόπιν εντολής του Ανδρομέδιου Συμβουλίου,άρχισε η καταστροφή των γηινων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων των προαναφερθέντων ερπετοειδών των αστερισμών Δράκοντος και Υδρας.

Η καταστροφή ανετετέθει σε δυνάμεις του αστερισμού του ΠΡΟΚΥΟΝΑ,με οπλα δέσμης ηχητικών συχνοτήτων(ο Προκύον ,για όσους δεν γνωρίζουν,βρίστεται αριστερά του αστερισμού του Ωρίωνα και αριστερά και λίγο επάνω από τον Σείριο και είναι αρκετά φωτεινός).
Στίς 23 Αυγούστου 2011 κατεστράφησαν υπόγειες βάσεις στην Washington DC,στο αεροδρόμιο του Denver του Colorado,στην πολιτεία Columbia,στο Fort Worth του Texas,στήν Αlaska και αλλου.Συνολικά καταστράφηκαν οκτώ (8) βάσεις.

Στις 31 οκτωβριου 2011 κατεστράφει η μεγάλη υποθαλάσσια βάση στόν Κόλπο του Aden και λόγω της καταστροφής της,δημιουργήθηκε σεισμός εντάσεως 5 Rihter,ο οποίος έχει καταγραφεί από τους γήινους σεισμογράφους.

Στις 2 Νοεμβρίου 201
1,αρχισε η προσβολή της μεγάλης υποθαλάσσιας βάσης στήν Ανατολικη θάλασσα της Κίνας,που βρίσκεται ΒΑ της νήσου-κράτους Τaiwan.Η βάση αυτη ειχε σχήμα ανάποδου μπόλ και κάτω απο τον προστατευτικό θόλο της υπήρχε μικρή πόλις με πληθώρα κτηρίων.Ηταν πολύ καλά οχυρωμένη και διέθετε πομπό και κεραία για την διεξαγωγή ψυχοτρονικού πολέμου εναντίον των κατοίκων της ανατολικής Ασίας, η εμβέλεια του οποίου έφθανε βόρεια μέχρι την Κορέα και δυτικά μέχρι το Λάος.Οι δυνάμεις του Προκύονα χρειάσθηκαν επτά ημέρες γιά να σπάσουν τον προστατευτικό της θόλο,με τα όπλα δέσμης ηχητικών συχνοτήτων.Στις 8 Νοεμβριου έσπασε ο θόλος της και κατεστράφησαν ολα τα κτήρια της και η κεραία.Λόγω της καταστροφής δημιουργήθηκε σεισμός 6,9 Rihter,o oποίος έχει καταγραφεί από τους γήινους σεισμόγραφους.

Ο Διοικητης του Α
νδρομέδιου Συμβουλίου είπε ότι αυτή η βάση ήταν η πλέον οχυρωμενη βάση των ερπετοειδών και ότι υπάρχουν και άλλες μικρότερες βάσεις,που στήν συνέχεια θά καταστραφούν.

Στην χάρτη που δημοσιεύω (ΦΩΤΟ-1),η θέση της βάσης είναι ΒΑ της Taipei(πρωτεύουσας της Taiwan) ,εκεί που με άσπρα γράμματα γράφει και ακριβώς κάτω από το γράμμα S της λέξης .

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο (4 Δεκεμβριου 2011) δεν υπάρχουν πρός το παρόν άλλες πληροφορίες.


ΠΟΛΕΜΟΣ
ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ-ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ
-----------------------------------------------

http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query_search_movie

Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι των δυο ηλιακών παρατηρητήριων SOHO της ΝΑΣΑ που παρακολουθούν συνεχώς τις ηλιακές εκλάμψεις και είναι συνδεδεμένα στ
ο διαδίκτυο ώστε όλοι οι επιστήμονες και οι λοιποί αρμόδιοι των εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρικής ενεργείας ,να ενημερώνονται ζωντανα,ώστε σε περίπτωση μεγάλης ηλιακής εκλάμψεως να προλάβουν να απενεργοποιήσουν μηχανηματα,συσκευες,μετασχηματιστες μεγάλης τασεως,ωστε να μην καταστραφουν,καθοσον ο χρόνος που θα φθαση η ηλιακή έκλαμψης στην γη είναι περίπου μίση ώρα.

Όμως συγχρόνως με τα παραπάνω,είναι εμφανή αρκετά ΑΤΙΑ,μικρά και μεγάλα τα όποια φαίνονται ότι πολεμ
ούν μεταξύ τους με όπλα ακτινων,πλάσματος,κλπ ,αλλά άγνωστα σε μας.

Όπως έχουν πει οι Ανδρομέδιοι ο Ηλιος μας είναι μεγάλη αστρική πύλη από την όποια μπορούν να εισέλθουν και να εξέλθουν σκάφη άλλων διαστάσεων προς και από το ηλιακό μας σύστημα. Τα σκάφη των αποστατών (ερπετοειδών,κλπ) προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να εισέλθουν για να πάρουν από την Γη τους εναπομείναντες δικούς τους και τους γήινους συνεργάτες τους. Αλλα αναχωρούν από τον πλανήτη μας. Ολη όμως η περιοχή του ηλιακού μας συστήματος
παρακολουθείται ανελλιπώς από τα Ανδρομέδια σκάφη των τριών αστροπολιτειων (ΦΟΙΝΙΞ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ) τα όποια δεν επιτρέπουν ούτε είσοδο ούτε έξοδο των αποστατών. Γι'αυτο βλέπουμε τον πόλεμο που διεξάγεται πέριξ του Ήλιου,εδώ και εννέα χρόνια !!!

Υπενθυμίζω στο σημείο αυτό ,ότι το 2006 αναχώρησε από την Γη η πλειονότης των αποστατών κατόπιν π
ροειδοποιήσεως και άδειας των Ανδρομέδιων.

Όπως μας έχουν ενημερώσει οι Ανδρομέδιοι,το 2012 θα γίνει μεγάλος διαστημικός πολεμος,καθόσον αναμένεται μεγάλη δύναμη των αποστατών για την απελευθέρωση της αστροπολιτειας τους ΛΙΛΙΘ που βρίσκεται όπισθεν της Σελήνης και η όποια παραμένει εκεί υπό την επίβλεψη και άδεια των Ανδρομέδιων,επι 13.000 χρόνια.

Υπενθυμίζω επίσης ότι ο στόλος των διαστημόπλοιων που ανεφερε τον Δεκέμβριο του 2010 η Ρωσική εφημερίδα ΠΡΑΒΔΑ θα είναι στην περιοχή μας το 2012 και όχι όπως έγραψαν κάποιοι πρόσφατα στο διαδίκτυο ότι θα ήταν εδώ στις 27 Νοεμβρίου του 2011. Είναι δυνατόν να τους έλεγαν την ημερομηνία που θα έλθουν ? Αστεία πράγματα !!!
Κάποιοι κύκλοι χαρακτήρισαν τον στόλο αυτό ότι είναι εχθρικός προς την Γη !!! Βεβαίως και είναι εχθρικός γι'αυτους που επί χιλιάδες χρόνια κυβερνούν τον πλανήτη μας και του έχουν συσσώρεύσει παντοειδή κακά !!!

Το τελευταίο τρίμηνο του 2011 έχει αυξηθεί κατά πολύ η εμφάνιση ΑΤΙΑ πάνω από πολλές πόλεις και περιοχές του πλανήτη μάς.Σε πολλές περιπτώσεις ολόκληρος στολος.Εχει καταστεί πλέον περίεργο να μην έχουμε έστω και μια ημέρα εμφάνιση ΑΤΙΑ !!!

Ενας αξιωματικός της NORAD (είναι η Στρατιωτική Δίοικηση Βόρειου Ατλαντικού των ΗΠΑ)ονόματι Stanley
Foulam,ανέφερε ότι εδώ και δέκα χρόνια,ενημερωνόταν από τον παρουσιαζόμενο ως γήινο εκπρόσωπο στο Ανδρομέδιο Συμβούλιο, Torec,για ότι συνεβαινε.Ο Foylam σε βιβλίο του που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2010,αναφέρει ότι υπάρχει και το Ανδρομέδιο "Συμβούλιο των 8",το οποίο εχει προγραμματίσει εμφάνιση στόλου ΑΤΙΑ τον Ιανουάριο του 2011 πάνω από τη Μόσχα και το Λονδίνο και στις 15 Οκτωβριου 2011 πάνω από την Νέα Υόρκη .

Πράγματι και στις δύο αυτές ημερομηνίες ενεφανίσθει ο στόλος πάνω από αυτές τις πόλεις !!!!

Τέλος ας αναφέρω και την συνεχή και στενή παρακολούθηση από ΑΤΙΑ του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και του Κινεζικού Διαστημικού Σταθμου !!! Οι Κινέζοι πάντως το παραδέχονται εν σχέση με τους της ΝΑSA,της ESA (Ευρωπαίκή Υπηρεσία Διαστήματος) και της ROSCOSMOS (Ρωσικη).
http://www.youtube.c
om/watch?v=EcclEYROy00&feature=player_embedded

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ 'Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ -Χ Ή ΝΕΜΕΣΙΣ
-----------------------------------------

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 σε βίντεο του τηλεσκόπιου του όρους Mauna Kea της Χαβάης,φαίνεται κατα την ανατολή του Ηλιου να ανατέλει μαζί του και αλλο φωτεινό σώμα.Αυτό το φαινόμενο είχε ξαναγίνει και στις αρχές Ιουνίου 2011.Πολλοι το χαρακτήρισαν ότι είναι ο άγνωστος πλανήτης ΝΙΜΠΙΡΟΥ ή ΠΛΑΝΗΤΗΣ-Χ κατά την ΝΑΣΑ ο οποίος έχει αποκαλυφθεί πριν εννέα χρόνια και πλησιάζει την Γη.Αλλοι το χαρακτήρισαν ότι είναι η Αστροπολιτεία ΝΕΜΕΣΙΣ των Ανδρομέδιων.Η ΝΑΣΑ ,ως συνήθως,...μιλιά !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3661LUl1Lik&
feature=player_embedded (δείτε το στο 2,16 του βίντεο).

Το ίδιο φαινόμενο είχε φωτογραφηθεί από Ελληνίδα στις 2 Σεπτεμβρίου 2011 στην παραλία της Μεσσηνίας,Στούπα,αμέσως μετά την δύση του Ηλιου.(ΦΩΤΟ-2)

Την νύχτα της 10/11 Οκτωβρίου 2011,βιντεοσκοπηται από ερασιτέχνη στην Θεσσαλονίκη άγνωστο αντικείμενο κοντά στην Σελήνη.Αυτο ήταν πράγματι η Αστροπολιτεία ΝΕΜΕΣΙΣ. Το βίντεο είναι συραφή σκηνών που ελαμβάνοντο επί αρκετή ώρα.http://www.youtu
be.com/watch?v=zQmMO8b0dXs&

Στις 6 Νοεμβρίου λαμβάνεται από ερασιτέχνη, φωτογραφία της ανατολής του Ηλίου,από την Αθήνα,όπου φαίνεται αριστερά του Ηλιου μικρό φωτεινό ουράνιο σώμα.Η Νέμεσις ή κάτι άλλο ? Η φωτό έχει ληφθ
εί με φίλτρο !!!(ΦΩΤΟ-3)

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2011,η ΝΑΣΑ δίνει συνέντευξη τύπου,όπου ανακοινώνει ότι πλησιάζει την Γή άγνωστος πλανήτης,τον οποίο χαρακτηρίζει ως κ
αφέ νάνο , με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ -Χ και διαβεβαιώνει ότι δεν κινδυνεύει ο πλανήτης μας απ'αυτον.Δείτε το βίντεο εδώ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDZosINO568

Μετά από λίγες ημέρες η ΝΑΣΑ ανακοινώνει οτι ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ-Χ είναι ήδη ορατός από την Αυστραλία σε μέγεθος 1/4 του Ηλίου και ότι το 2012 θα είναι ορατός από όλη την Γή σαν κόκκινη μπάλλα και αρκετά μεγαλύτερος απο ότι είναι τώρα.Θα βλέπουμε δύο Ηλιους,είπε.

Αν μπούμε όμως στην ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ και στην αναζητηση γραψουμε Planet-x ή Nibiru,θα διαπιστώσουμε οτι οι επισήμονες της ΝΑΣΑ,διαψευδουν την ύπαρξη του,σε πληθώρα ερωτήσεων που κάνουν άνθρωποι από όλον τον πλανήτη.Αλλη μιά φορά η ΝΑΣΑ φάσκει και αντιφάσκει !! Πότε άλλωστε μας είπε την πραγματική αλήθεια ?


ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
---------------------
Για να μην σας κουράζω θα αναφερθώ περιληπτικά στά διάφορα φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας το τελευταίο τρίμηνο.

- Θερμό καλοκαίρι σε πολλες περιοχες του πλανήτη.
-Ανομβρία και ξηρασία σε πολλές περιοχές.Πιθανόν να οφείλεται στους αεροψεκασμούς ή στο HAARP.(Μάλλον θέλουν να καταστραφούν οι καλιέργιες,για να μας ταίσουν μεταλλαγμένα).
-Καταστροφικές πλημύρες σε πολλές περιοχές του πλανήτη.
-Καταστροφικοι τυφώνες μεγάλης εντάσεως.
-Μεγάλη σεισμική δραστηριότητα.
-Πυρηνικά ατυχήματα.(Ινδία-Ιαπωνία-Γαλλία-Νεμπράσκα των ΗΠΑ(απεκρύβει))
-Συναγερμοί γιά ραδιενέργεια που εντοπίσθηκε σε πόσιμο νερό σε 13 πόλεις των ΗΠΑ και Κέσιο στο γάλα.
-Παράξενοι ήχοι πού ακούσθηκαν στο Κίεβο,στη Μόσχα,στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας.
-Επαναστάσεις,Εμφυλιοι,Οικονομικες καταρεύσεις.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
------------

Οπως λοιπόν θα διαπιστώσατε τα γεγονότα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλλάσει το εγγύς μέλλον.

Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη,που επί τόσες χιλιάδες χρόνια καταπιέζουν το ανθρώπινο γένος και το οδηγούν όπου αυτοί θέλουν,τελειώνουν και γνωρίζοντας το αυτό, προσπαθούν να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει.

Πόσες επαναστάσεις καί ξεσηκωμούς λαών είχαμε τον τελευταίο χρόνο? Κατ'αρχας ολόκληρη η Β.Αφρικη,η Μέση Ανατολή καί άλλες περιοχές του κόσμου βρίσκονται σε αναβρασμό και μερικές επί ποδός πολέμου,όπως Συρία και Ιράν με όποιες συνέπειες συνεπάγεται αυτό !!!

Οικονομικές καταρρεύσεις, με αρχή την χώρα μας και απ'οτι φαίνεται ακολουθεί και η υπόλοιπη Δυτ.Ευρώπη.

Μέσα στην απόγνωση τους οι επικυρίαρχοι δεν θα διστάσουν να εφαρμόσουν το " αποθανέτο η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων ".Είναι ικανοί να οδηγήσουν τον πλανήτη σε ολοκαύτωμα,ασχέτως αν δεν τους βγεί !!!Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης κατα 6.000.000.000 και οι υπόλοιποι που θα απομείνουν να είναι δούλοι τους,πλήρως ελεγχόμενοι με ηλεκτρονικά μέσα και μικροτσίπ !!!

Βλέπουμε κάθε μέρα που μας οδηγούν !!!

Οι περισσότεροι που διαβάζεται αυτές τις γραμμές ,τα ξέρετε !!! Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί που δεν τα αντιλαμβάνονται ή από τον φόβο τους δεν θέλουν να τα ξέρουν .Αλλοι ψάχνουν ακόμη το γιατί? Και ένα σωρό άλλα !!!

Μήν σας κουράζω !!

Με αυτά που έγραψα δεν επιχειρώ να πείσω κανέναν !!!Απλά δίνω κίνητρα σε κάποιους να πετάξουν τις παρωπίδες,εξαρτήσεις ή σκοπιμότητες και να αναζητήσουν την αλήθεια !!!Αλήθεια η οποία κάποιες φορές προσπερνάται ή γίνεται αόρατη,διότι ουσιαστικά δεν θέλουμε να την δούμε,τυφλωμένοι από τις εγωιστικές στρεβλώσεις της ανθρώπινης φύσης,που νομίζει ότι τα ξέρει ολα !!!!

Η γνώση όμως διαρκώς εξελίσσεται.Νέα δεδομένα ανακύπτουν,ασχέτως αν σε μερικούς φαίνονται φαντασιώσεις ή παραμύθια !!!Σαφώς και υπάρχουν ζητήματα,τα οποία δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά με τις έως τώρα υπάρχουσες γνώσεις της επιστήμης.Αντί λοιπόν να απορρίπτουμε και να χλευάζουμε,καλό θα ήταν να οπλισθούμε με κριτική σκέψη,ερευνητική διάθεση και μεθοδολογία,για να ξεκινήσουμε την αναζήτηση μας.

Αρκεί να θυμηθουμε τα λόγια του πατέρα της ατομικής ενέργειας,του μεγάλου επιστήμονα Niels Bohr,ο οποίος όταν κάποτε του παρουσίασαν μια απίθανη θεωρία,είπε:<Η θεωρία αυτή είναι τρελή.αλλά όχι αρκετά τρελή για να είναι αληθινή > !!!

Διότι η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα.....


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-------------

-Περιοδικός τύπος
-Διάφορες Ελληνικες και Ξενες ιστοσελίδες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.